Det blev en lysande releasefest. Inte så mycket folk som jag har hört att det ska vara på releasefester, men å andra sidan helt rätt folk. Jag har läst högt ur Gå på djupet på Medborgarhusets trappa och svarat på frågor om boken i mittcirkeln på Söderstadion. Jag har blivit kallad ”en jävligt skön snubbe” av druckna Hammarbysupportrar och signerat ett antal böcker. Det var en lyckad fest. Drinkarna var goda, bilderna blev bra och det regnade inte. Det enda som inte blev precis som det skulle var väl resultatet på Söderstadion, men när kan man egentligen räkna med sånt?

Nästan omedelbart efter releasefesten bestämde sig min kropp för att lära mig en läxa. Du skall icke anstränga dig för mycket, sa kroppen och blev knallförkyld. Inget mer med det, tydligen.

Så nu sitter jag här, i stormens skenlugna öga, yr, förkyld och förvirrad, och väntar på andra halvlek. Boken är ute nu. Återstår bara att få den att synas. Och läsas. I mellantiden? Lite förkylning. Och SM i Poetry Slam.

Men sen är det på’t igen.

Förkyld i stormens öga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *