Nu är Från snack till verkstad lovlig att recensera! Än så länge har två redaktioner tagit chansen.

Jönköpingsposten fokuserar på den lokala vinkeln, den lyckade resningen mot en nazistmarsch för två år sedan, men tycker att jag även i övrigt lyckats med mitt mål att sänka trösklarna. ”Den mest upplyftande bok jag läst på mycket länge”, konstaterar recensenten Rikard Flykt.

Läs recensionen i JP

I Svenska Dagbladet är gästrecensenten Elisabeth Åsbrink inte lika nöjd. Hon uppskattar handboksupplägget, men tycker att det är beklagligt att jag försöker förklara svåra ord, och tycker att ”min antirasism” är alltför ideologisk. Något jag dock vill insistera på – en antirasism som inte är grundad i idéer är precis det fel som vi har gjort i 50 år nu.

Läs recensionen i SvD

Första recensionerna av Verkstad