Just hemkommen från Berlin och en lagom välbehövlig semester snubblar jag över detta: en tidningsrapport från mitt framträdande på Richard Steffengymnasiet i Visby häromsistens. Under en halvdag höll jag två föredrag om estradpoesi och framträdde med mitt eget material i 2 x 45 minuter. En väldigt lyckad tillställning, tyckte alla inblandade, trots att jag drogs med en besvärlig halsförkylning och överdoserade vicks och strepsils hela dagen. Och eleverna var… en helt annan grej än gamla Västergårdgymnasiet 1997.

Bilden till artikeln är ju helt fantastisk. Och artikeln i sig är också helt okej, även om Angela i Sumpan (som är sjukt bitter över att aldrig ha fått några egna barn) nog inte skulle gilla att beskrivas som mamma. Men alltså: strulig bakgrund? Jag? Näe, att kopiera Loesjeaffischer på försvarets kopiator och bli påkommen av Kapten Karlsson är simply not enough för att klassas som strulig. Inte ens om man lägger till sanningen om vad som hände med affischerna sen.

Nu: Barcelona-Mallorca.

Lyckat i Visby

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *