DAST Magazine, som jag i min enfald trodde mest sysslade med deckare men som ju faktiskt kallar sig ”tidskrift för underhållningslitteratur”, har tagit sig an att recensera Gå på djupet. Recensenten är bland de första som har förstått att Gå på djupet lika mycket är en utvecklingsroman som en berättelse om fotboll, och avslutar sin positiva recension med att säga:

Den är som sagt spännande, men det gäller inte bara det yttre skeendet utan också Emils utveckling som människa. Vi som är måttligt intresserade av eller likgiltiga till sporten får hjälp att förstå varför så många blir fanatiskt intresserade.

Läs recensionen här

Recension även i DAST

One thought on “Recension även i DAST

 • Marcus!
  Roligt att du läst min rec.! Sen jag läst boken lämnade jag den till en ung släkting som spelar i ett av Tyresös flicklag. Hon tyckte den var ”jättebra”. Som gammal lärare undrar jag om du försökt sälja boken till skolbibliotek. Det saknas goda idrottsskildringar. Från min tid i katedern minns jag Stig Malmbergs böcker och Åshöjden.
  En skolupplaga i pocketformat, kanske?
  Boken är för bra för att bi bortglömd.
  Hälsningar
  Bengt H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *