Jag har varit under cover den senaste tiden, skulle man kunna säga. Åtminstone har jag inte synts till på scenen i någon större utsträckning. Det beror på att jag arbetar hårt med ett åtminstone lite halvhemligt projekt och därför inte haft så mycket tid att ägna åt estradpoesi, spokenword eller vad du nu vill kalla det.

Men nu är det dags!

Måndagen den 2 maj uppträder jag på Södermalm Poetry Slams FINAL på Underbara Bar. Japp, jag är med och tävlar, och trots att jag har lovat att ta det med en klackspark i år misstänker jag att det kommer att bli den vanliga ångern, ångesten och paniken. Startfältet är fruktansvärt maxat och innehåller bland andra storheter som Jenny Wrangborg, klassiker som Johan Nordgren och hajpade nykomlingar som Mustafa Kibar. Med flera. Dessutom gästspel från Julia Frej med band! Läs mer här.
Underbara Bar, Östgötagatan 33, T-Medborgarplatsen, Stockholm. Tid: 19-23, 80 spänn i dörren.

Redan dagen därpå, tisdagen den 3 maj, är det dags för Klubb Spokenword Clarion. Den gången är det inte tävling och mina leenden kommer därmed att bli något mindre nervösa. Före och efter mig på scen kan man bland andra se My Vingren, Maggan Hammar och klubbens grundare Lennart Bång. Dessutom skitbra gästspel från Saft Stockholm. Läs mer här.
Upstairs Bar, Clarion Stockholm, Ringvägen 110, T-Skanstull. Tid: 19-22 (showtime 20), fri entré.

Skulle vara kul att se dig i publikhavet!

/Marcus

PS. Standup? Det pratar vi om en annan gång.

Se mig i början av maj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *