Även Aftonbladet har plockat upp det här med vårdebutanter. Tydligen är vi inte så många som ger ut skönlitterära böcker för första gången i våra liv den här våren 2010. Sexton stycken räknade Aftonbladet till. En av dem är jag, och jag föräras 2 x 4 cm i dagens papperstidning (längst ner på sidan 23, för att vara exakt). Där finns en snygg bild på mig, där står att jag är 30 (det var snabbt jobbat; jag fyllde i förrförrgår) och att boken heter Gå på djupet. All publicitet är bra, inte sant? 😛

Artikeln finns ännu inte på nätet.

EDIT 29/12: Några dagar senare har artikeln dykt upp på webben. Där finns dock inte ens bilden med, utan jag omnämns bara i en lista över ”de övriga 15 debutanterna”.

…och i Aftonbladet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *