Jag debuterade våren 2010 med romanen Gå på djupet och har till dags dato gett ut fem böcker i tre genrer. Klicka på respektive bokomslag eller på titlarna nedan för att läsa mer om böckerna.

 

Bibliografi

 

Gå på djupet
Kalla kulor förlag, 2010
Pocketförlaget (pocket), 2011

Min debut är en utvecklingsroman i proffsfotbollsmiljö. Om pojkdrömmar som blir verklighet och om sprickorna i fasaden bortom strålkastarljuset.

En käftsmäll är också beröring
Kalla kulor förlag, 2010
Min första och kanske enda diktsamling – mina dikter gör sig ärligt talat bättre lästa från en scen – rör sig kring konflikten mellan riktiga män och verkliga män. Kan ses som en förstudie till ett senare verk…

Främling, vad döljer du för mig?
Leopard förlag, 2012
Min facklitterära debut och min mest hyllade bok än så länge, handlar om rasismens många ansikten och om hur man känner igen dem. Boken blev en upptakt till en flera år lång debatt om strukturell rasism som väl inte är över än.

Det otäcka könet
Leopard förlag, 2014
En bok i samma stil som Främling, men inriktad på manlighetens myter, mekanismer och motsättningar. Ett slags drömprojekt som jag gått och funderat på i mer än ett decennium innan det blev verklighet.

Från snack till verkstad
Leopard förlag, 2016
Ett försök att flytta fokus från problemanalys till problemlösning, där jag intervjuat ett femtiotal praktiskt arbetande antirasister om deras framgångshistorier.