MARCUS PRIFTIS

författare och folkbildare

En käftsmäll är också beröring

 
Kan du hjälpa mig med slipsen älskling
jag tror visst jag har makten

Dikter för riktiga män

En käftsmäll är också beröring är Marcus Priftis andra bok, tillika den första diktsamlingen. Den utkom i december 2010 på Kalla Kulor Förlag och kommer att finnas att köpa där man köper böcker på internet, samt hos vissa särskilt välsorterade ”analoga” bokhandlare.
 

En käftsmäll är också beröring En käftsmäll är också beröring är en serie poetiska nedslag i den moderne mannens värld av motstridiga krav och ouppnåeliga ideal. Manskulturens miljöer skildras och skärskådas: från bilen till gymmet, från sexualneuros till fredagsmysslentrian, från högstadiets stenhårda hierarki till affärsresans ensamma hotellfrukost vid klassresans ände. Det är en blandning av skarpsynta iakttagelser och personliga reflektioner, med många tillfällen till igenkännande skratt som ibland fastnar i halsen. En både allvarsam och humoristisk läsning för alla män. Och för alla som ibland känner sig som män. Eller känner någon annan som gör det.

 

Se trailern:

 

 

Läs vad andra har skrivit om boken:

Marcus speglar sin manlighet
Intervju i Länstidningen Södertälje

Starka känslor i dikter om manlighet
Intervju i ETC

Dikter för ”riktiga” män
Recension på dagensbok.com

Hårda fakta:

Förlag: Kalla Kulor Förlag
Utgivningsdatum: 2010-12-08
Format: Häftad
Antal sidor: 80
ISBN: 978-91-85535-77-4

Köp boken:

En käftsmäll är också beröring finns att köpa över disk hos särskilt välsorterade bokhandlare. Naturligtvis finns den också överallt där du köper böcker på nätet, till exempel på någon av nedanstående länkar:

Köp i Kalla Kulors webbhandel

Köp på Adlibris

Köp på Bokus

Köp på CDON.se

 • Om Marcus

  Marcus Priftis, född 1979, är författare, föreläsare och skribent. Han skriver regelbundet för Dagens Arena och Svenska Dagbladet och föreläser om allt från rasism till kreativt skrivande. Våren 2016 är Marcus aktuell med intervjuboken Från snack till verkstad, där fler än 50 personer berättar om sina praktiska initiativ för ett mindre rasistiskt Sverige.

 • Kontakt

  Epost: kontakt@marcuspriftis.se
  Facebook: /marcuspriftis
  Twitter: @marcuspriftis

  För bokningar och/eller pressbilder, klicka här.