Som den uppmärksamme kanske lagt märke till, är jag nu tillbaka från pappaledigheten. Jag kommer under hösten dyka upp i offentligheten då och då, dels i form av artiklar i Svenska Dagbladet och Dagens Arena (och kanske något ställe till), dels i fysisk form för att hålla ett föredrag eller två.

För närvarande håller jag på att fylla på min föreläsningskalender. Just nu ser den ut så här:

Mån 28/9: Mångkulturellt forum, Skellefteå (Rasismens många ansikten)

Ons 7/10: Sandvikens kommun (Rasismens många ansikten)

Tis 10/11: Biblioteket Vara (Rasismens många ansikten)

Tor 19/11: Kulturhuset Kåken, Göteborg (Så gör vi oss till män)

Än så länge finns det rum för många fler föredrag. Vill du att jag ska prata om någon av mina böcker? Eller vill du boka mig för ett föredrag eller ett panelsamtal som sådant som rasism, antirasism, svenskhet, mångfald, genus eller manlighet? Titta hit!

Föreläsningar under hösten