Mars månad blev händelserik och spännande. Gå på djupet gick till tryck och kom tillbaka därifrån (i förra inlägget kan du se hur fin den blev!). På Debutantbloggen avslöjade jag vilka frågor man oftast får som debuterande författare, och på några scener runtom i landet ekade min spokenword mellan mikrofonen och publiken. Det är kul när man får läsningar av helt olika slag – eller vad sägs om entreprenörsnätverk, vänsterpartister och gymnasieelever i kombination?

Framträdandet för gymnasieeleverna på Tibble Gymnasium var lite extra anmärkningsvärt. Förutom min vanliga spokenwordgrej höll jag också mitt livs första (och andra) föredrag om Gå på djupet! Det första, men verkligen inte det sista. Kändes lite speciellt att stå i ett klassrum och vara Författaren på ett författarbesök. En milstolpe!

På spokenwordfronten tjuvstartade vi också med den blivande supergruppen Sladder. Spokenword med barhäng på scen, dialog mellan artisterna och ännu mer fart och fläkt – kan det vara något? Även om vi bortser från vinet på scen? Inget är klart än, men det finns en möjlighet att min spokenword dyker upp i en annorlunda konstellation och på en annorlunda plats än den vanliga…

Månaden bjöd också på ett par besvikelser. Men dem pratar vi inte om nu. För nu är det april och det finns otroligt mycket spännande att se fram emot. Med releasen av Gå på djupet som den allt annat överskuggande händelsen. Du ska få se att det kommer att hända saker!

Vi hörs!
Marcus

Marsrapporten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *