Har ni haft en skön sommar? Det har jag!

De som har träffat mig har förmodligen redan hört om det. Jag gav en sneak preview i Lina Arvidssons bloggintervju också. Men det är alltså så att en ny bok av mig är på väg. Arbetet har just kommit igång, men det finns ett kontrakt och en deadline och då är det bara att kavla upp ärmarna och skrida till verket.

Det är fortfarande sakprosa som gäller, och den här gången är det manlighet som står i fokus. Det är ett kärt gammalt ämne som jag har skrivit om förr, så på sätt och vis är jag på mammas gata. (Jag har faktiskt ett oavslutat manus på åtskilliga sidor på en gammal hårddisk någonstans, men det var nog tur att det inte blev klart för… tja, låt oss säga att jag är bättre på att skriva sakprosa nu än 2005.) Stilen ska vara ungefär samma som i Främling: personlig, tillgänglig och med en blandning av lättsamhet och allvar. Och så heltäckande det bara går.

Förlaget är Leopard. Planerad utgivning är hösten 2014. Arbetsnamnet är Det otäcka könet.

Ser ni fram emot det hälften så mycket som jag gör? Då kör vi!

Ny bok hösten 2014!
Tagged on:                         

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *