…är man ju inte direkt. Men jag har i alla fall blivit uppmärksammad i hemortens lokaltidning!

Nyss återkommen från ett lysande SM i Poetry Slam (som jag arrangerade, och därför tar en del cred för att det blev just lysande) i Uppsala, upptäcker jag att intervjun som jag gjorde med Länstidningen i Södertälje dagen innan tävlingen kommit in i tidningen. Artikeln finns inte på webben och kommer nog aldrig att komma dit heller, så jag körde det gamla kopiera & scanna-tricket…

De obligatoriska rättelserna:

 1. Jag har förvisso spelat i samma knattelag som Lolo Chanko, men det var i BK Lina (som också gick under namnet BK Odysseus). Han var bäst i laget. Jag var… mycket långt därifrån.
 2. Jag lovade inte ett oväntat slut – men däremot ett slut som läsaren skulle bli nöjd med.
 3. Huvudpersonen heter naturligtvis inte Erik utan Emil. Det står till och med på baksidan!
 4. Jag har egentligen inte sådär håriga armar. Eller så många rynkor i ansiktet, för den delen. Ve kopiatorn på stadsbiblioteket!

That said: Här är artikeln!

  Profet i sin hemstad

  One thought on “Profet i sin hemstad

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *