Hej!

Det var ett tag sedan sist, inte sant?

Sanningen är att jag inte har haft så mycket att berätta (utom det som jag redan berättat om på Debutantbloggen, förstås). En del saker puttrar på, andra kokar över, och mitt i allt har jag också upplevt mitt livs första Bokmässa också.

Men om detta ska jag berätta senare. Strax innan jag kommer med nyheter om En käftsmäll är också beröring, för att vara något mindre exakt. Nu ska jag bara konstatera att Gå på djupet fortfarande är aktuell. Åtminstone på dagensbok.com, som förärat mig en recension och en mailintervju!

Recensionen är i huvudsak positiv, och det tackar vi för! Framför allt gillar recensenten den första och den sista tredjedelen av boken. I intervjun får jag lägga ut texten lite om manlighetsaspekten av berättelsen, den som handlar om Emils psyke och den miljö han befinner sig i och som jag tycker att rätt många har missat. Det tycker jag också är fint.

Läs recensionen här

Läs intervjun här

Recension och intervju på dagensbok.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *