Jag hade en gång en blogg. Med segel och ruff och widgets. Men det var så länge sen jag iddes uppdatera den, att den låg och självdog. Men om någon fortfarande skulle besöka bloggen, hoppas jag att den personen har hittat hit också. För det är här det ska hända. Nu. Och sen.

Jag vet med mig att jag inte är världens bästa på att uppdatera. Därför är större delen av den här webbsidan ”fast material”, som bara kommer att ändras när det är påkallat. (Till exempel kommer avsnittet om min roman att ändras när vi kommer närmare utgivningsdatum.)

Här i nyhetssektionen, som finns i högerspalten på webbsidan, kommer jag att rapportera om sådant som händer och har hänt. Det kommer inte att vara någon dagbok och jag kommer inte heller att berätta om vad jag äter, vad jag tycker om ”Verklighetens folk” eller vad jag har på mig. Det kommer alltså inte att vara en blogg i gängse mening. Istället kommer jag att försöka uppdatera dig på vad som händer i mitt arbete. Om det händer någonting med boken, om jag har skrivit någon särskilt läsvärd artikel eller om jag uppträder med min spokenword på något ställe nära dig.

Vi hörs!

Marcus

Det här är ingen blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *