Missade du mig på bokmässan? Då kan du få ett litet smakprov på vad jag gjorde där, i form av en teveintervju. Det var UR:s program Samtiden som sände direkt. John Chrispinsson intervjuade, och jag försökte vara något mer lågmäld än vad jag var i det episka framträdandet på Författarscenen dagen innan. (Det blir bättre på teve då. Riktigt bra scenframträdanden blir lätt lite ”journalfilm på Hitler” i vardagsrummet.)

Eftersom jag är så snygg i naturtillståndet såg UR till att sminka och belysa mig så att jag ser trött, blek och glåmig ut istället. Jag klarar faktiskt inte av att se stillbilden. Hoppas att det går bättre för dig!

Se intervjun här

PS. För dig som vill ha en mer fullständig presentation av Det otäcka könet i teveform, kommer UR någon gång under hösten kommer UR att sända ett lagom långt En bok, en författare-avsnitt om mig och boken. Du får reda på det först om du följer mig på Facebook!

Teveintervju från bokmässan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *