Det blir en speciell Bokmässa för mig i år. Det blir nämligen första gången jag är där med ett uppdrag. I två år har jag varit där och hängt, nätverkat som det heter om man leker affär, men utan något egentligt uppdrag annat än att spana in denna branchfest och dricka svindyr mellanöl i en hotellbar där jag ändå inte känner igen några kändisar. (Utom Jan Guillou. Han ser precis ut som Jan Guillou, fast mindre.)

Men nu är jag där för att arbeta. Och det är ett rätt späckat schema jag har fått.

Om du är på Bokmässan, och du vill vinka till mig, gör du klokt i att besöka seminariesalen F4 klockan 14.00 på lördag. Då håller jag nämligen ett seminarium om Främling.

Missar du det, men ändå vill se mig, kan du prova:

Monter B04:39 – Leopard förlag:
13.00 och 15.30 på fredag
11.30 och 15.00 på lördag
12.00 på söndag

Monter B08:61 – Expo:
14.00 på fredag
13.00 på lördag

Monter B05:62 – ETC:
16.30 på fredag
11.30 på söndag

Litteraturscenen – Författarförbundet:
12.00 på lördag

Jag kommer säkert att stå i den där hotellbaren också framemot kvällarna, och undra om hon den där som står där framme vid de höga borden verkligen är Martina Haag eller bara nån som ser ut som hon. Om jag inte känner igen dig, är det nog för att jag har asdåligt ansiktsminne. Om du inte känner igen mig, leta efter någon som har en t-shirt på sig med texten: Jag är inte dryg, jag har asdåligt ansiktsminne.

Hoppas att du vinkar! (Jag lär ju inte fatta att det är du annars.)

Vinka till mig på Bokmässan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *