Jag har sagt det förut, men så länge jag plågas av dåligt samvete kommer jag att säga det igen: den här webbsidan ger ingen fullständig information om mina aktualiteter. Livet snurrar fort nog som det ändå med pappaliv, sjukdomar, helger och bestyr, och det blir lätt så att jag bara uppdaterar på facebook och twitter.

Följ mig på facebook

Följ mig på twitter

Om du inte har följt mig på facebook och twitter den senaste månaden, har du antagligen missat mig göra det här:

  • Varit konferencier på galan Musiker mot rasism i Göteborg
  • Föreläst om de drabbades perspektiv på Antirasistiskt Forum i Stockholm
  • Föreläst om Främling i Gislaved och Sigtuna
  • Lett en pubdebatt mellan Ali Esbati och Hanna Wagenius om rasism och politik
  • Skrivit ännu en Dagens Arena-krönika, om vikten av att inte utesluta antirasister ur den antirasistiska rörelsen

… vilket antagligen är lika tråkigt för oss båda.

Men gråt ej över gammal ost. April bjuder bland annat på en visit till Örebro, en till Hudiksvall och en till Södertälje. Och en till Regeringskansliet! Och inte mindre än TVÅ Dagens Arena-krönikor! Så se till att följa mig på facebook och twitter, så missar du ingenting – och jag får den stora glädjen att få just dig som åhörare!

Uppdatering: Detta har du missat:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *